Σχετικά με εμάς

Σχετικα με εμας

Web Developers Designers

Οι τεχνολογικές εξελίξεις καθιστούν επιτακτική ανάγκη την ηλεκτρονική παρουσία κάθε επιχείρησης, όσο μικρή κι αν είναι. Προς αυτή την κατεύθυνση φροντίζουμε για τη κατασκευή μιας ολοκληρωμένης εταιρικής διαδυκτιακής εικόνας, με καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν ευχάριστη την εμπειρία της πλοήγησης ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet. Ανάλογα με τις απαιτήσεις και το μέγεθος της επιχείρησής σας μπορούμε να φτιάξουμε από μια στατική σελίδα έως ένα σύνθετο e-shop. Υψηλής σημασίας προτεραιότητα για εμάς είναι κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε να διαθέτει την απαιτούμενη προσαρμοστικότητα σε smartphones και tablets, έτσι ώστε να εμφανίζεται χωρίς τεχνικές δυσκολίες σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.

Code-stories

Product Design

Μέσα από καινοτομίες και την εμπειρία μας, δημιουργούμε ένα νέο πρόσωπο για το web και τα interactive media. Έρευνα και προσχέδιο, Κατοχύρωση ονομασίας χώρου – φιλοξενία ιστοσελίδας.

Website Design

Κατασκευή ιστοσελίδας και επίδειξη, Διαδικτυακή προώθηση, Τεχνική υποστήριξη.

Social Marketing

Μαζί θα δημιουργήσουμε την επαγγελματική σας εικόνα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και με τις καμπάνιες που θα δημιουργήσουμε, θα στοχεύσουμε συγκεκριμένα στο κοινό που σας ενδιαφέρει. Η συστηματική παρουσία σας στα Social Media θα διευρύνει σταδιακά την πελατιακή σας βάση και θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας.