Σχετικά με εμάς

Γιατί είμαστε καλύτεροι

Οι τεχνολογικές εξελίξεις καθιστούν επιτακτική ανάγκη την ηλεκτρονική παρουσία κάθε επιχείρησης, όσο μικρή κι αν είναι. Προς αυτή την κατεύθυνση φροντίζουμε για τη κατασκευή μιας ολοκληρωμένης εταιρικής διαδυκτιακής εικόνας, με καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν ευχάριστη την εμπειρία της πλοήγησης ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet. Ανάλογα με τις απαιτήσεις και το μέγεθος της επιχείρησής σας μπορούμε να φτιάξουμε από μια στατική σελίδα έως ένα σύνθετο e-shop. Υψηλής σημασίας προτεραιότητα για εμάς είναι κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε να διαθέτει την απαιτούμενη προσαρμοστικότητα σε smartphones και tablets, έτσι ώστε να εμφανίζεται χωρίς τεχνικές δυσκολίες σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.

Έρευνα και προσχέδιο, Κατοχύρωση ονομασίας χώρου – φιλοξενία ιστοσελίδας.

Κατασκευή ιστοσελίδας και επίδειξη, Διαδικτυακή προώθηση, Τεχνική υποστήριξη.

Μαζί θα δημιουργήσουμε την επαγγελματική σας εικόνα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και με τις καμπάνιες που θα δημιουργήσουμε, θα στοχεύσουμε συγκεκριμένα στο κοινό που σας ενδιαφέρει. Η συστηματική παρουσία σας στα Social Media θα διευρύνει σταδιακά την πελατιακή σας βάση και θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας.

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanGreekItalianPortugueseRussianSpanish

[cws_sc_carousel columns=’1′]

[/cws_sc_carousel]

Δεξιότητες

[cws_sc_progress_bar progress=”100″ title=”Web design”][cws_sc_progress_bar progress=”95″ use_custom_color=”1″ custom_fill_color=”#f9cb8f” title=”Wordpress”][cws_sc_progress_bar progress=”90″ use_custom_color=”1″ custom_fill_color=”#18bb7c” title=”HTML 5″][cws_sc_progress_bar progress=”85″ use_custom_color=”1″ custom_fill_color=”#4bbcd7″ title=”Joomla”][cws_sc_progress_bar progress=”80″ use_custom_color=”1″ custom_fill_color=”#b0b0b0″ title=”Opencart”][cws_sc_progress_bar progress=”88″ use_custom_color=”1″ custom_fill_color=”#5f5f5f” title=”Stream Audio”]

Επικοινωνία